Ilmoittautuminen

Tervetuloa ensi kesän kesäjuhliin ”Lohjan Purpuriin”. Purpurin järjestelyistä vastaa tällä kertaa Nummi-Pusulan Tanhuujat talkooväkineen. Tässä tulevat ilmoittautumislomakkeet, jotka toivomme saavamme takaisin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Oheiset lomakkeet palautetaan 22.4.2019 mennessä osoitteella Nummi-Pusulan Tanhuujat, Seija Ulenius, Lohjantie 5, 09430 Saukkola tai sähköpostilla seijaulenius47@gmail.com. Lomakkeita on kaksi, joista toisella varataan jokaisen osallistujan majoitukset, ruokailut ja pääsyliput. Toiselle tulee ryhmän tiedot mm. osallistumisesta yhteistansseihin.

SAAPUMINEN:

Juhlatoimisto sijaitsee Harjun koululla, osoitteessa Toivonkatu 4, 08100 Lohja. Kanslia aukeaa lauantaiaamuna klo 9.00 ja on avoinna klo 22.00. Sunnuntaina klo 9.00-13.00 ja pääjuhlan jälkeen klo 17.00 asti.

MAJOITUS

Koulumajoitus on Harjun koululla, Toivonkatu 4, 08100 Lohja. Omat patjat ja liinavaatteet/makuupussit mukaan.

Lisäksi majoitusta on tarjolla Luksian asuntolassa (Harjun koulun viereinen rakennus), jossa on 2 hengen huoneita soluasunnoissa. Omat liinavaatteet/makuupussi mukaan. Hinnat löytyvät osallistumislomakkeelta.

 

OHJELMA

Ohjelmassa lauantaina avajaisten jälkeen on Pr-esityksiä Lohjan torilavalla. Tiedot halukkaista ryhmistä ja mielellään esityksenne pituus sekä onko oma pelimanni vai tarvitseeko CD-soittimen olisi hyvä mainita ilmoittautumislomakkeella. Helpottaa ohjelmajärjestyksen ja aikataulun tekemistä.

Lauantain päivällisen jälkeen on mahdollisuus osallistua vapaamuotoiseen soittelu- ja tanssituokioon Harjun koulun salissa.

Pelimannitanssit (sisältyy osallistumismaksuun) klo 19.00-23.00 torin laidalla olevalla työväentalolla.

Koulun salissa on myös illanvietto-ohjelmaa.

Sunnuntai-aamupäivällä on halukkailla mahdollisuus kerrata Lohjan Purpuria koulun salissa.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta erillisessä ohjelmatiedotteessa. Pientä hienosäätöä voi vielä tulla ilmoittautumisten jälkeenkin.

 

NÄHTÄVYYDET

Ilmoittautumislomakkeilla voi ilmoittautua myös käynnille Tytyrin Elämyskaivokseen. Olemme varanneet lauantaina klo 15.00 alkavan ja sunnuntaina 9.30 alkavan opastetun kierroksen kaivokselle. Matkaa kaivokselle on pari kilometriä, joten sinne voi mennä omalla autolla tai kävellen.

Kaivoksella järjestetään myös yleisökierroksia muina aikoina ja niistä saa parhaiten tietoa Elämyskaivoksen sivuilta www.tytyrielamyskaivos.fi. Kierros kestää 1,5 tuntia.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko on myös tutustumisen arvoinen kohde.