Barnlek 2023 tulee vihdoin

26.1.2023

Pitkästä aikaa päästään taas juhlimaan Barnlek-tapahtumaa! Eli näemmehän heinäkuussa Ruotsissa. 


Tapahtuman etusivulle pääsee osoitteella barnlek2023.se.

Kannattaa tutustua tapahtuman sivuihin ennen ilmoittautumista.


ILMOITTAUTUMINEN

Jokainen ryhmä ilmoittautuu itse suoraan Ruotsiin.

Barnlekin ilmoittautuminen on auki, ja ilmoittautumisohjeet tapahtuman nettisivuilla ovat varsin hyvät, mutta niiden löytäminen ei ehkä ole ihan helpointa. Kun olet valmis ilmoittamaan ryhmäsi, klikkaa sivua Ilmoittautuminen. Siirry sivun alareunaan, kuvan alle, ja klikkaa pientä linkkiä Lue lisää: ilmoittautuminen osallistujille. 

Tällä sivulla ovat ohjeet ja sivun lopussa on linkki LUO RYHMÄILMOITTAUTUMINEN.

Tästä pääset suoraan ilmoittautumiseen.


TANSSIT

"Arvaas kuinka markkinoilla" 

Tämän tanssikokonaisuuden idean on kehitellyt Riia Nimelä yhdessä Heidi Palmun kanssa. ”Arvaas kuinka markkinoilla” on jatkoa Heidin tekemään kokonaisuuteen ”Vill ni veta huru bonden”, jonka suomenruotsalaiset esittävät Barnlekissa ennen suomenkielisiä tanssijoita. Pekan polkka ja Talonpojan tanssi tanssitaan yhdessä suomenruotsalaisten tanssijoiden kanssa. ”Vill ni veta huru bonden” kertoo, kuinka maata viljellään ja ”Arvaas kuinka markkinoilla” taas siitä, miten sato myydään markkinoilla ja miten markkinoilla tavataan vanhoja tuttuja ja saadaan uusia ystäviä. Molemmat kokonaisuudet toimivat myös sellaisenaan itsenäisinä kokonaisuuksina. 


Tämän linkin takaa löydät ohjeet tansseihin.


YHDESSÄ POHJOISMAISSA

Vanhemmilla nuorilla 13 – 16-vuotiailla on mahdollisuus osallistua projektiin Tilsammans i Norden eli yhdessä Pohjoismaissa. Projektissa luodaan esitys päätösjuhlaan yhdessä muista Pohjoismaista tulevien nuorten kanssa. Projektiin ilmoittautuminen tapahtuu yleisen ilmoittautumisen ohessa ja osallistuminen sisältyy Barnlekin osallistumismaksuun. Osallistujilta odotetaan sitoutumista jokaiseen harjoituskertaan (kaksi kertaa päivässä torstaina ja perjantaina sekä lauantaina kenraaliharjoitus ja pääjuhla). Sekä pelimannit että tanssijat voivat osallistua.

Ilmoittaudu tästä!


KIELILÄHETTILÄS – SPRÅKAMBASSADÖR

Oletko sinä kielilähettiläs? Barnlekissa tarvitaan kielilähettiläitä auttamaan nuorempia juttelemaan yhdessä. Kielilähettilääksi voit tulla, jos osaat vähintään kahta pohjoismaista kieltä niin, että voit jutella niillä muiden kanssa. Ilmoittaudu talkoolaiseksi (funkitonär)! 
Lisätietoja SKYn puolesta antaa Satu-Kaisa Nahkola  0400333362