Nordlek eli suuri yhteispohjoismainen kansantanssi- ja musiikkifestivaali tanssitaan vuonna 2024 Arendalissa, Norjan etelärannikolla 16.-21.7.2024. Festivaali kerää osallistujia, tanssijoita, muusikoita ja kädentaitajia ympäri pohjoismaita sekä pohjoismaisilta itsehallintoalueilta.

Ohjelma

Ohjelma on julkaistu Nordlek 2024 nettisivuilla osoitteessa https://www.nordlek2024.no/fi/program. Ohjelma päivittyy vielä jonkin verran ja esim suomennokset tarkentuvat kunhan lopullinen ohjelma on lyöty lukkoon. Tiedotamme sivujen päivittymisestä. 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset festivaalille alkavat joulukuussa.

Yhteisohjelma

Jokaisella maalla on oma kansallinen yhteisohjelma. Kaikkien suomalaisten yhteisen ohjelman on koonnut Rami Meling. Yhteisohjelman ohjeet löydät tästä ja musiikit seuraavien linkkien takaa: Katrilli Repolasta, Martin Vappu, Sinisiä, punasia ruusunkukkia. Ohjeet löytyvät myös videosoittolistana youtubista.

Kaikille osallistujille on yhteisesti valittu yksi tanssi jokaisesta maasta ja näitä tanssitaan festivaalin aikana illanvietoissa. Yhteistanssit on julkaistu osoitteessa https://www.nordlek2024.no/fi/samdans ja yhteissoitot osoitteessa https://www.nordlek2024.no/fi/samspel. Käy tutustumassa ja ottakaa osaksi viikkoaharjoituksianne jo nyt. 

Kilpailut

Nordlekissä järjestetään erilaisia kilpailuja , joihin osallistujat voivat ottaa osaa halutessaan. Kilpailla voi niin sävellyksessä, tanssisoitossa kuin tanssissa ja taidossakin. Lisätietoa kilpailuista ja kattavat suomenkieliset ohjeet löydät osoitteesta https://www.nordlek2024.no/fi/tevling

Lisätietoa

SKY:n puolella Nordlek-asioita hoitaa Satu-Kaisa Nahkola. Mahdollisissa kysymyksissä saat häneen yhteyden sähköpostilla: satka.nahkola@gmail.com